Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OF a PLDM a fost reprezentată la Congresul femeilor PPE de la Berlin

|versiune pentru tipar||
PLDM / 22 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova, vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, vicepreşedinta OF PLDM, Liliana Bolocan, şi secretarul politic al OF PLDM, Nighina Azizov au participat, la 19 şi 20 octombrie, la lucrările Congresului Organizaţiei de Femei a Partidului Popular European (PPE), care s-a desfăşurat la Berlin.

Liliana Palihovici a mulţumit oficialilor PPE pentru încrederea acordată şi acceptarea Organizaţiei de Femei a PLDM în marea familie europeană.

“Este o onoare pentru OF a PLDM să fie parte a unui proiect de succes cum este Organizaţia de Femei a PPE. În special, îi aduc sincere felicitări şi mulţumiri dnei Doris Pack, preşedinta Organizaţiei de Femei a PPE, care este aproape de femeile din Europa, nu doar prin pledoarii, dar şi prin acţini concrete. Noi suntem pe calea ireversibilă a reformelor şi cooperarea dintre partide este o prioritate pentru echipa noastră. În cadrul acestei cooperări putem dialoga mai mult, putem transfera bune practice şi îmbunătăţi capacităţile de lider ale femeilor membre ale PPE. Vă asigur că Organizaţia de Femei a PLDM este activă, viabilă şi se va implica eficient în dezvoltarea şi consolidarea valorilor europene în Republica Moldova.”

La Congres au fost prezente Doris Pack, preşedinta Organizaţiei de Femei a PPE, Hillie Van de Streek, Secretar general a PPE, Ursula Plassnik, diplomat, ex-ministru de Externe al Austriei, Hoda Badran, preşedinta Alianţei femeilor arabe, etc.

În cadrul Congresului a fost adoptată Rezoluţia OF a PPE şi au fost trasate priorităţile de activitate pentru statele membre în domeniul dezvoltării şi consolidării valorilor democratice, prin creşterea participării femeilor la orice nivel.

Sursa: www.pldm.md

Dezbateri PPE pe domeniul tineret: Duşmanul nostru comun este gândirea îngustă Primarul s. Hansca din Ialoveni a raportat in faţa comunităţii