Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Partidul Popular din Republica Moldova la Soroca

|versiune pentru tipar||
PPRM / 26 mai 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 26 mai, la Soroca a avut loc Conferinţa deconstituire a Organizaţie Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova. La şedinţă au participat peste 60 de delegaţi din toate localităţile raionului.

Cu un mesaj de salut din partea grupului de iniţiativă a Partidului Popular din Republica Moldova s-a adresat Alexandru Oleinic, menţionînd căceea ce intenţionează să promoveze partidul este foarte necesar şi important pentru ţara noastră. Situaţia care este astăzi în Moldova impune necesitatea de a aduna o echipă nouă care ar deveni o alternativă pentru viitoarele alegerile. Ţara are nevoie de acestă alternativă, în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguriîntr-o schimbare reală pentru Republica Moldova.Alexandru Oleinic a reiterat faptul că noi, toţi împreună, cu suportul raionului Soroca trebuie să construim o ţară prosperă prin consolidarea societăţii civile, stabilitate politică, creştere economică şi bunăstare a cetăţeanului, eliminarea corupţiei care atît de profund a invadat ţara şi cel mai important formarea şi consolidarea clasei de mijloc, influenta şi independenta economic şi politic.

Preşedinte al Organizaţiei teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova a fost ales Andrei Moroz, care a menţionat că raionul Soroca la moment se confruntă cu diverse probleme, asupra cărora trebuie să se înceapă a lucra şi a găsi soluţii adecvate şi reale. Aceste soluţii vor fi identificate şi implementate anume de către Organizaţia Teritorială Soroca a Partidului Popular.

Totodată, în cadrul Conferinţei au fost aleşi delegaţi la Congresul II al Partidului Popular din Republica Moldova, care va avea loc în toamna anului curent.

Astfel, echipa consolidată a Partidului Popular dinraionul Soroca şi-a început activitatea cu curaj şi planuri frumoase pentru viitor.

Sursa: www.pprm.md

Declaraţia PPM: Legea antidiscriminare nu trebuie să vină în contradicţie cu valorile naţionale Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova la Călăraşi