Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova la Călăraşi

|versiune pentru tipar||
PPRM / 27 mai 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Conferinta de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Călăraşi a avut loc la 27 mai 2012 şi a fost susţinută de mai mulţi locutori ai acestui raion.

În cuvîntul său de salut, preşedintele grupului de iniţiativă a Partidului Popular din Republica Moldova, Alexandru Oleinic, a mulţumit delegaţilor la conferinţă pentru consolidarea unei echipe puternice şi pentru susţinerea ideilor cu care vine Partidul Popular. În aceeaşi ordine de idei, Alexandru Oleinic a specificat că este încrezut în echipa organizaţiei teritoriale Călăraşi, care î-şi va depune toate eforturile pentru a promova programul partidului, însăşi esenţa fondării Partidului Popular avînd drept scop consolidarea societăţii civice, stabilitatea politică, creşterea economică şi bunăstarea cetăţeanului, eliminarea corupţiei care atît de profund a invadat ţara şi cel mai important formarea şi consolidarea clasei de mijloc, influenta şi independenta economic şi politic. O echipă care îşi va lua responsabilitatea pentru naţiunea noastră, care va declara că cetăţenii Moldovei sînt cea mai mare bogăţie în această ţară, care va susţine că educaţia şi sănătatea sînt priorităţile pentru dezvoltarea Republicii. Moldova are nevoe de un modelul nou pentru dezvoltarea economiei naţionale, care trebuie identificat, propus şi implementat. În aceste ordine de idei, grupul de iniţiativă al Partidului Popular promovează ideea fondării unui partid care va uni naţiunea civica, în jurul unei idei naţionale care este prosperitatea Republicii Moldova. Astfel, partidul mizeaza pe susţinătorii săi, care nu sînt indiferenţi de viitorul Republicii Moldova şi doresc să trăiască aici, la noi acasă.

Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Călăraşi a Partidului Popular din Republica Moldova, în unanimitate a fost ales Viorel Juşcov, care a menţionat că echipa din aces raion este o echipă consolidată, cu angajamente şi responsabilităţi pentru viitor.

Echipa teritorială este baza şi esenţa partidului, de aceea grupul de iniţiativă al Partidului Popular din Republica Moldova îşi exprimă încrederea în toate organizaţiile teritoriale din ţară, inclusiv în echipa de la Călăraşi dorindu-le succese în lupta politică pentru prosperarea şi viitorul Republicii Moldova.

Sursa: www.pprm.md

Partidul Popular din Republica Moldova la Soroca Organizaţia Teritorială Dubăsari a Partidului Popular din Republica Moldova