Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţia Teritorială Dubăsari a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 31 mai 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Grupul de iniţiativă al Partidului Popular din Republica Moldova a organizat la Dubăsari Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale. La eveniment au participat mai mulţi delegaţi din raionul Dubăsari, dar şi preşedintele grupului de iniţiativă , Alexandru Oleinic, care a mulţumit echipei din acest raion pentru mobilizarea de care a dat dovadă. De asemenea, Alexandru Oleinic a menţionat că echipa teritorială este baza şi esenţa Partidului, fapt care impune consolidarea unui grup puternic, care va lupta pentru stabilitate politică, pentru consolidarea societăţii civice şi pentru formarea şi consolidarea clasei de mijloc, influentă şi independentă economic şi politic. Partidul Popular din Republica Moldova îşi propune să devină o alternativă pentru viitoarele alegeri, fiind o echipă în care cetăţenii ţării să aibă încredere şi să fie siguri în susţinere pe viitor.

Fiind pusă la vot, candidatura lui Grigore Racu, a fost susţinută în unanimitate, fiind ales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Dubăsari. El a specificat că este sigur de succesul echipei Partidului Popular din Republica Moldova deoarece în cadrul programului acestui Partid sînt promovate idei care au în prim plan bunăstarea cetăţenului şi prosperarea ţării noastre.

Totodată, în cadrul Conferinţei au fost aleşi delegaţi, care vor reprezenta raionul Dubăsari la Congresul II al Partidului Popular din Republica Moldova, care va avea loc în toamna acestui an.

Astfel, Organizaţia teritorială Dubăsari a Partidului Popular şi-a început activitatea cu curaj şi încredere într-un viitor prosper pentru Republica Moldova.

Sursa: www.pprm.md

Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova la Călăraşi Organizaţia Teritorială Bălţi a Partidului Popular din Republica Moldova