Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţia Teritorială Bălţi a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 1 iunie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Bălţi a Partidului Popular din Republica Moldova a avut loc la 1 iunie curent şi a găzduit peste 60 de delegaţi din întreg Municipiul.

Preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului, Alexandru Oleinic, în cuvîntul său de salut, a specificat că are o încredere deosebită în echipa de la Bălţi, fiind sigur că este o echipă consolidată, care va susţine programul partidului şi va veni cu iniţiative actuale pentru îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din Municipiu. Partidul Popular are nevoie de astfel de echipe, cu persoane mobilizate,curajoase, care nu sînt indiferente de viitorul Republicii Moldova şi vor depune toate eforturile pentru a uni naţiunea civică moldoveneasca în jurul unei idei naţionale, care este cetateanul si prosperitatea Republicii Moldova, să elimine corupţia, care a invadat atît de profund ţara şi să-si aduca aportul pentru formarea si consolidarea clasei de mijloc, independentă economic şi politic.

O deosebită atenţie se atrage echipei de tineret din Municipiul Bălţi, care este o echipă activă, cu încredere şi siguranţă că este posibilă o schimbare reală pentru Republica Moldova. Această schimbare va veni odată cu Partidul Popular ca o alternativă pentru viitoarele alegeri.

Fiind ales în unanimitate, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Bălţi a Partidului Popular din Republica Moldova, Iurie Prisăcari a menţionat că echipa nou creată va susţine şi va implementa ideile şi propunerile cu care vine Partidul, acestea fiind fundamentale pentru un viitor prosper al ţării noastre.

Astfel, Partidul Popular din Republica Moldova a dorit succes tuturor cetăţenilor care s-au avîntat în lupta politică, alături de echipa nou creată, pentru viitorul ţării noastre.

Sursa: www.pprm.md

Organizaţia Teritorială Dubăsari a Partidului Popular din Republica Moldova Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Hînceşti a Partidului Popular din Republica Moldova