Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Hînceşti a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 2 iunie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 2 iunie curent, la Hînceşti, s-a constituit Organizaţia Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova, fiind ales ca preşedinte, Vasile Plăcintă.

În cadrul Conferinţei, preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului, Alexandru Oleinic, a menţionat că acesta este un partid nou care are drept scop consolidarea societăţii civice şi a clasei de mijloc influentă şi independentă economic şi politic. Situaţia care este astăzi în Moldova impune necesitatea de a aduna o echipă nouă care ar deveni o alternativă pentru viitoarele alegeri. Ţara are nevoie de această alternativă în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguri într-o schimbare reală pentru Republica Moldova. Astfel, Partidul Popular va fi o echipă care îşi va lua responsabilitatea pentru naţiunea noastră, care va susţine că educaţia şi sănătatea sînt priorităţile pentru dezvoltarea Moldovei şi care va identifica, va propune şi va implementa un model nou pentru dezvoltarea economiei naţionale.

În aceeaşi ordine de idei, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Hînceşti a Partidului Popular din Republica Moldova, Vasile Plăcintă, a specificat că echipa de la Hînceşti este una puternică şi consolidată, care va depune toate eforturile pentru a găsi soluţii eficiente de lichidare a problemelor cu care se confruntă raionul. Totodată, Organizaţia Teritorială Hînceşti, va susţine programul partidului, venind cu propuneri realizabile pentru prosperarea şi viitorul Moldovei.

La aceeaşi conferinţă, au fost aleşi delegaţi care vor reprezenta raionul Hînceşti la Congresul II al Partidului Popular din Republica Moldova.

Astfel, echipa Partidului Popular din Hînceşti şi-a început activitatea cu cele mai bune intenţii de viitor şi cu încrederea că vor putea aduce schimbări bune pentru viitorul acestei ţări.

Sursa: www.pprm.md

Organizaţia Teritorială Bălţi a Partidului Popular din Republica Moldova Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Ialoveni a Partidului Popular din Republica Moldova