Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Ialoveni a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 10 iunie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 10 iunie curent, la Ialoveni, a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova.

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi delegaţi din întreg raionul, dar şi ex-ministrul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic.

Preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului Popular din Republica Moldova, în cuvîntul său de salut a menţionat că situaţia care este astăzi în Moldova impune necesitatea de a aduna o echipă nouă care ar deveni o alternativă pentru viitoarele alegerile. Ţara are nevoie de acestă alternativă, în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguri într-o schimbare reală pentru Republica Moldova. Această schimbare trebuie să înceapă cu consolidarea societăţii civice, stabilitatea politică, creşterea economică şi bunăstarea cetăţeanului, eliminarea corupţiei care atît de profund a invadat ţara şi cel mai important formarea şi consolidarea clasei de mijloc, influentă şi independentă economic şi politic. Scopul de bază al echipei nou create trebuie să fie apărarea principiilor statalităţii prevăzute astăzi în Constituţie. În acest scop, Partidul Popular mizează pe susţinătorii săi şi pe echipa care s-a format la Ialoveni.

Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Ialoveni al Partidului Popular din Republica Moldova, în unanimitate, a fost ales Vitalie Dascăl. El a specificat că Partidul Popular va avea toată susţinerea din partea echipei de la Ialoveni, venind cu propuneri realizabile pentru prosperarea şi viitorul Moldovei.

Totodată, în cadrul Conferinţei au fost aleşi delegaţi la Congresul II al Partidului Popular din Republica Moldova, care va avea loc în toamna anului curent.

Astfel, echipa consolidată a Partidului Popular din raionul Ialoveni şi-a început activitatea cu curaj în lupta politică pentru prosperarea şi viitorul Republicii Moldova.

Sursa: www.pprm.md

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Hînceşti a Partidului Popular din Republica Moldova Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova la Rezina şi Şoldăneşti