Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova la Rezina şi Şoldăneşti

|versiune pentru tipar||
PPRM / 16 iunie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 16 iunie curent, la Rezina a avut loc Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova.

La Conferinţă au participat mai mulţi membri de Partid din raion, grupul de iniţiativă a Partidului Popular din Republica Moldova şi ex-ministrul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic.

În cuvîntul său de salut, preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului Popular, a mulţumit tuturor celor prezenţi la eveniment pentru receptivitate şi în special a mulţumit echipei de la Rezina, care a dat dovadă de curaj şi optimism. Anume astfel de echipe consolidate sînt baza şi esenţa partidului, echipe care vor susţine programul partidului şi vor veni cu strategii durabile de dezvoltare atît a raionului cît şi a întregii ţări.

Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale al Partidului Popular din Republica Moldova, în unanimitate, a fost ales Ilie Gonţa, care a menţionat că îşi pune toată încrederea şi speranţa în forţele noului Partid, fiind sigur că bunăstarea Republicii Moldova poate fi atinsă doar prin consolidarea societăţii şi prin concentrarea asupra intereselor cetăţeanului.

În aceeaşi zi, s-a constituit Organizaţia Teritorială a Partidului Popular din Moldova şi la Şoldăneşti, fiind prezenţi peste 60 de delegaţi din întreg raionul.

Fiind pusă la vot candidatura lui Iurii Cebotari, în unanimitate, a fost ales preşediontele Organizaţiei Teritoriale Şoldăneşti al Partidului Popular. În cuvîntul său de salut, el a specificat că echipa din acest raion promovează ideea fondării unui partid care va uni naţiunea civica, în jurul unei idei naţionale care este prosperitatea Republicii Moldova.

Astfel, grupul de iniţiativă al Partidului Popular din Republica Moldova, a dorit succes acestor două echipe nou formate, fiind sigur că aceştia sînt oamenii care nu sînt indiferenţi de viitorul Republicii Moldova şi doresc să trăiască aici, la noi acasă.

Sursa: www.pprm.md

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Ialoveni a Partidului Popular din Republica Moldova Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Cahul a Partidului Popular din Republica Moldova