Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Cahul a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 iunie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Cahul a Partidului Popular din Republica Moldova a avut loc la 17 iunie curent, la eveniment fiind prezenţi delegaţi din întreg raionul, grupul de iniţiativă al Partidului şi ex-ministrul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic.

Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Cahul, în unanimitate, a fost ales Nicolai Giţivu, care a menţionat că echipa de la Cahul este o echipă consolidată care va lucra asupra problemelor cu care se confruntă raionul şi asupra identificării soluţiilor reale pentru lichidarea acestor probleme.

Preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului Popular din Republica Moldova a felicitat echipa formată la Cahul şi pe preşedintele acesteia, Dl Iurie, specificînd că Organizaţia Teritorială Cahul va avea toată susţinerea din partea Partidului, pentru ca împreună să construim o ţară prosperă prin consolidarea societăţii civile, stabilitate politică, creştere economică şi bunăstare a cetăţeanului, eliminarea corupţiei care atît de profund a invadat ţara şi cel mai important formarea şi consolidarea clasei de mijloc, influentă şi independentă economic şi politic. Situaţia care este astăzi în Moldova impune necesitatea de a aduna o echipă nouă care ar deveni o alternativă pentru viitoarele alegerile. Ţara are nevoie de acestă alternativă, în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguri într-o schimbare reală pentru Republica Moldova.

Astfel, echipa de la Cahul a Partidului Popular din Republica Moldova şi-a început activitatea cu curaj şi încrederea că vor putea aduce schimbări bune pentru viitorul acestei ţări.

Sursa: www.pprm.md

Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova la Rezina şi Şoldăneşti Conferinţe de Constituire ale Organizaţiilor Teritoriale Sîngerei şi Floreşti a Partidului Popular din Republica Moldova