Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Conferinţe de Constituire ale Organizaţiilor Teritoriale Sîngerei şi Floreşti a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 29 iunie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La Sîngerei şi la Floreşti, la 22 iunie curent, au avut loc Conferinţele de constituire a Organizaţiilor Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova, la care au participat mai mulţi delegaţi din ambele raioane, grupa de iniţiativă a Partidului Popular şi Ex-ministrul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic.

În cadrul Conferinţelor a fost ales preşedintele Organizaţiei Teritoriale Sîngerei a Partidului Popular din Republica Moldova, Dl Victor Bejinari şi preşedintele Organizaţiei Teritoriale Floreşti, Dl Ion Iavorschi.

Victor Bejinari a menţionat că situaţia care este astăzi în Moldova impune necesitatea de a aduna o echipă nouă care ar deveni o alternativă pentru viitoarele alegerile. Ţara are nevoie de această alternativă, în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguri într-o schimbare reală pentru Republica Moldova. În acelaşi context, Ion Iavorschi a specificat că echipa consolidata de la Floreşti işi va pune aportul la aceasta schimbare prin propunerea strategiilor de dezvoltare a raionului şi a întregii ţări.

Preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului Popular, prezent la eveniment, a specificat că este încrezut în echipa organizaţiei teritoriale Sîngerei şi Floreşti, care îşi vor depune toate eforturile pentru a promova programul partidului, însăşi esenţa fondării Partidului Popular avînd drept scop consolidarea societăţii civice, stabilitatea politică, creşterea economică şi bunăstarea cetăţeanului, eliminarea corupţiei care atît de profund a invadat ţara, apărarea principiilor statalităţii prevăzute astăzi în Constituţia actuală şi cel mai important formarea şi consolidarea clasei de mijloc, influentă şi independentă economic şi politic. Partidul Popular din Republica Moldova este o echipă care îşi va lua responsabilitatea pentru naţiunea noastră, care va declara că cetăţenii Moldovei sînt cea mai mare bogăţie în această ţară, care va susţine că educaţia şi sănătatea sînt priorităţile pentru dezvoltarea Republicii. Moldova are nevoie de un modelul nou pentru dezvoltarea economiei naţionale, care trebuie identificat, propus şi implementat.

Echipa teritorială este baza şi esenţa partidului, de aceea grupul de iniţiativă al Partidului Popular din Republica Moldova îşi exprimă încrederea în toate organizaţiile teritoriale din ţară, inclusiv în echipa de la Sîngerei şi Floreşti dorindu-le succese în lupta politică pentru prosperarea şi viitorul Republicii Moldova.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Cahul a Partidului Popular din Republica Moldova Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Briceni a Partidului Popular din Republica Moldova