Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Tinerii populari în vizită la Rezina

|versiune pentru tipar||
PPRM / 13 decembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova au mers în vizită la cîteva familii anevoiaşe din raionul Rezina, repartizîndu-le mai multe bunuri materiale. Aceste familii fac parte din categoria social vulnerabile şi îşi duc cu greu viaţa de zi cu zi.

În astfel de situaţie, la moment, se găsesc foarte mulţi cetăţeni ai Republicii Moldova, iar politica socială promovată de stat nu oferă susţinere. Acest fapt a fost menţionat de însăşi familiile vizitate de PPRM, specificînd cu lacrimi în ochi că orice ajutor pentru ei este binevenit, mai ales în situaţia cînd nu găsesc nici o susţinere din partea statului.

În această situaţie, Partidul Popular din Republica Moldova pledează pentru garantarea principiului echităţii sociale promovînd soluţii durabile aşa cum ar fi: valoarea minimului de existenţă să constituie baza de calcul a oricăror plăţi sociale: salarii, pensii şi indemnizaţii sociale; majorarea alocaţiilor sociale şi a indemnizaţiilor pentru familiile cu copii mici; stimulente financiare pentru familiile tinere şi familiile cu mulţi copii, protecţia acestora în faţa oricăror ameninţări şi riscuri sociale.

Partidul Popular îşi propune să reprezinte masiv populaţia şi să apere interesele tuturor cetăţenilor — indiferent de originea etnică, de limbă, religie, sex, de situaţia materială sau provenienţa socială.

Această vizită în raionul Rezina face parte din proiectul Ajută-ţi apropiatul, lansat de către Partidul Popular din Republica Moldova, care va continua pe întreg teritoriul ţării.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Protecţia mediului înconjurător — parte componentă a dezvoltării economice a Republicii Moldova Partidul Popular din Republica Moldova solicită Procuraturii să investigheze cazul companiei Draexlmaier