Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţia Teritorială Floreşti a PPRM a cerut implicare şi responsabilitate consiliului raional

|versiune pentru tipar||
PPRM / 18 aprilie 2013 | 
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia Teritorială Floreşti a Partidului Popular din Republica Moldova a organizat o acţiune în faţa consiliului raional prin care a cerut autorităţilor publice să lase la o parte preocupările politice şi să acorde o atenţie mai mare problemelor cu care se confruntă locuitoriii raionului Floreşti.

Potrivit lui Ion Iavorski, preşedintele Organizaţiei Teritoriale PPRM, scopul primordial al acestei acţiuni a fost atragerea atenţiei atît a locuitorilor oraşului, cît şi a consilierilor, asupra acţiunilor incorecte a consiliului raional Floreşti, ceea ce ţine de alegerea preşedintelui raionului, de starea drumurilor şi de situaţia grea în care s-au pomenit agricultorii.

Acestei acţiuni s-au alăturat mai mulţi locuitori ai oraşului Floreşti care au cerut implicare şi responsabilitate din partea autorităţilor.

Cei cîţiva consilieri, care au ieşit în faţa celor adunaţi, nu au putut raspunde la întrebările participanţilor la acţiunea de protest.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: Măcar 50% din deputaţi ar trebui aleşi în circumscripţii uninominale Liderii din sectorul Centru au demarat o acţiune de salubrizare