Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Liderii din sectorul Centru au demarat o acţiune de salubrizare

|versiune pentru tipar||
PPRM / 22 aprilie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În preajma sărbătorilor sfintîntului Paşti, Organizaţia de Tineret din sectorul Centru, ajutaţi de membrii Partidului Popular din sector au demarat o acţiune de salubrizare.

În dimineaţa zilei de 20 aprilie, membrii PPRM, plini de dorinţă şi voie bună s-au înarmat cu ustensilele necesare pentru a curăţi de deşeuri zona din preajma Spitalului Republican. În calitate de voluntari la acţiune au participat şi preşedinţii Organizaţiilor de Tineret a sectoarelor Rîşcani, Botanica şi Buiucani.

“Acţiunea începe de la noi şi doar prin implicare activă o să reuşim să aducem schimbarea. În goana pentru putere, uităm de lucrurile frumoase care ne înconjoară. Azi am decis să facem curat, în primul rînd, pentru confortul nostru personal. Iar în calitate de creştini, a devenit deja tradiţie să facem ordine în preajma sărbătorilor de Paşti”, a declarat Talmaci Nina, preşedintele Orgaizaţiei de Sector Centru a PPRM.

La rîndul său, Maxim Braila, prim-vicepreşedintele OT PPRM a accentuat că a face curat e la modă şi fără a sta pe gînduri s-a implicat în acţiune.

Serviciul de presă a PPRM aduce la cunoştinţă că la eveniment au participat peste 30 de membri ai Partidului Popular.

Sursa: liderii.md

Organizaţia Teritorială Floreşti a PPRM a cerut implicare şi responsabilitate consiliului raional Alexandru Oleinic: Viaţa trebuie să înceapă cu minimul de existenţă şi nu să fie un prag de netrecut pentru majoritatea săracilor