Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Alexandru Oleinic a aprins Pomul sărbătorilor de iarnă la Şcoala Internat din Bulboaca

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 decembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Deşi pînă la sărbătorile de iarnă mai este încă timp, la Şcoala Internat din comuna Bulboaca, raionul Anenii Noi, se simte deja atmosfera de sărăbătoare, atmosferă creată inclusiv prin prezenţa Liderului Partidului Popular din Republica Moldova, Alexandru Oleinic.

Echipa PPRM a aprins luminile de sărbătoare de pe bradul de Crăciun, care a fost dăruit şi împodobit cu respect şi afecţiune pentru copiii care îşi trăiesc acolo copilăria.

Elevii au primit oaspeţii cu bucurie şi au colindat membrii echipei Partidului Popular, dar cel mai mult s-au bucurat de dulciurile primite în dar de la Moş Crăciun.

Conducerea instituţiei a mulţumit întregii echipe PPRM pentru micile bucurii pe care le oferă copiilor cu diferite prilejuri, menţionînd că prin exemplul oamenilor care fac parte din această echipă, se conving că în Moldova există oameni cu sufletul mare, care fac lucruri frmoase şi importante pentru ceilalţi, fără a cere ceva în schimb.

Alexandru Oleinic a mulţumit gazdelor pentru ospitalitate şi le-a dorit profesorilor din această Şcoală să rămînă şi în anul care vine tot atît de afectuoşi faţă de copiii pe care îi cresc, să aibă pace în case şi sănătate, iar copiilor le-a dorit sărbători fericite şi un an nou mai frumos şi mai bun.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: Amînarea reformei de descentralizare a puterii locale este o decizie pur electorală O politică fiscală eficientă trebuie să influenţeze pozitiv situaţia social-economică a ţării