Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Încă un proiect social implementat de PPRM

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 aprilie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

În ajunul sărbătorilor de Paşti, Partidul Popular din Republica Moldova a finalizat construcţia unei Răstigniri în satul Leca din raionul Cantemir. Construcţia a fost finanţată prin proiectul iniţiat de PPRM De la gospodari pentru gospodari, care presupune susţinerea activităţilor sociale în localităţile rurale din ţară.

Scopul acestui proiect este de a demonstra că noi nu venim doar doar cu promisiuni deşarte, dar începem cu lucruri mai mici, însă reale şi cu adevărat necesare pentru cetăţeni. Este dovada faptului că sîntem în stare să facem lucuri cu forţe proprii, ci nu din buzunarul statului. Pentru Partidul Popular, grija pentru cetăţeni este primordială.

Locuitorii din Leca au apreciat gestul fomaţiunii, menţionînd că adevăraţii gospodari se identifică anume prin asemenea acţiuni şi sînt apreciaţi de societate pe măsura faptelor nu a vorbelor.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru OLEINIC, liderul PPRM: O guvernare care nu respectă cetăţenii ţării nu are loc în istorie PPRM: o nouă abordare a sectorului agrar al ţării