Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

PPRM: o nouă abordare a sectorului agrar al ţării

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 aprilie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

După Conferinţa de Constituire a Organizaţiei de Fermieri a Partidului Popular din Republica Moldova, la Chişinău a avut loc o primă întîlnire de lucru, la care au participat reprezentanţi ai tuturor structurilor teritoriale. La şedinţa care a avut loc recent a participat Valeriu Cosarciuc, co-preşedinte al Partidului Popular. Fermierii din cadrul formaţiunii au purces la realizarea sarcinilor pe care şi le-au asumat, toate acestea constituind o nouă abordare a sectorului agrar. Este vorba despre materializarea unor soluţii clare şi de acordarea de ajutor ţăranilor atunci cînd aceştia au nevoie de el. PPRM nu va aştepta să ajungă la guvernare, ci va sprijini fermierii la modul real şi imediat.

Prin implicarea sa directă în agricultură Partidul Popular se distinge în mod evident în raport cu celalalte formaţiuni care nu fac altceva decît să promită, să elaboreze politici şi să aştepte mult rîvnitul timp al guvernării. Desigur, pentru multe partide aceste timpuri nu vor veni niciodată, iar cetăţenii din mediul rural rămîn doar cu istorii de suucces bine povestite de liderii politici.

Partidul Popular este unica formaţiune din Republica Moldova care a înfiinţat o Organizaţie a ferimerilor. Evenimentul a avut loc la 5 aprilie curent şi a găzduit fermieri din toate localităţile rurale ale ţării.

Sursa: www.pprm.md

Încă un proiect social implementat de PPRM Declaraţia PPRM cu privire la evenimentele din jurul Transnistriei