Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Membrii Biroului executiv al Grupului de iniţiativă pentru desfăşurarea Referendumului Republican Legislativ vor întreprinde o vizită de lucru la Moscova

|versiune pentru tipar||
PSD / 13 martie 2012
Partidul Social Democrat

În perioada 13–15 martie 2012, membrii Biroului executiv al Grupului de iniţiativă pentru desfăşurarea Referendumului Republican Legislativ privind aderarea Republicii Moldova la tratatele de constituire a Comunităţii Economice Euroasiatice, de formare a teritoriului vamal unic şi de constituire a Uniunii Vamale se vor afla într-o vizită de lucru la Moscova, Federaţia Rusă.

Preşedintele grupului de iniţiativă — Victor Şelin, Preşedinte al Partidului Social Democrat din Moldova şi Secretarul grupului de iniţiativă — Ruslan Bîrlădeanu vor avea întîlniri cu conducerea Comunităţii Economice Euroasiatice, Uniunii Vamale, precum şi cu alţi oficiali ruşi.

Amintim că sîmbătă, 10 martie, la Chişinău a fost luată decizia de desfăşurare a Referendumului Republican Legislativ privind aderarea Republicii Moldova la tratatele de constituire a Comunităţii Economice Euroasiatice, de formare a teritoriului vamal unic şi de constituire a Uniunii Vamale; a fost aprobat proiectul de lege şi întrebarea care urmează să fie supusă referendumului; a fost ales grupul de iniţiativă şi biroul executiv.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Poziţia Partidului Social Democrat privind desemnarea candidatului AIE pentru funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova Sergiu Coropceanu, Secretar general PSD a participat la lansarea Asociaţiei pentru energie alternativă “BioEnerg Group” din or. Hînceşti