Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Sergiu Coropceanu, Secretar general PSD a participat la lansarea Asociaţiei pentru energie alternativă “BioEnerg Group” din or. Hînceşti

|versiune pentru tipar||
PSD / 14 martie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi, Sergiu Coropceanu, Secretar general PSD a participat la lansarea Asociaţiei pentru energie alternativă “BioEnerg Group” din or. Hînceşti.

Sergiu Coropceanu a menţionat importanţa resurselor de energie alternativă pentru Republica Moldova, impactul acestora atît în economia naţională, cît şi în viaţa zi cu zi a simplului cetăţean.

De asemenea, Sergiu Coropceanu a adus la cunoştinţa celor prezenţi despre rezultatele vizitei întreprinse în Republica Populară Chineză de către delegaţia PSD şi negocierile avute cu companiile TBEA SOLAR CO. Ltd. — una dintre cele mai renumite companii mondiale specializată în producerea şi punerea în funcţiune a staţiilor electrice cu energie solară şi XIN JIANG GOLDWIND SCIENCE & TECHNOLOGY CO. Ltd. — întreprindere lider pe piaţa mondială în producerea generatoarelor electrice eoliene, care funcţionează pe baza energiei vîntului; întreprinderi care urmează în cel mai scurt timp să vină pentru a investi în Republica Moldova.

Secretarul general PSD a salutat iniţiativa Asociaţiei şi a urat succese colectivului acesteia, aducînd sincere mulţumiri fondatorului Victor Bujor pentru sprijinul şi ajutorul pe care îl acordă în dezvoltarea regiunilor şi implementarea proiectelor de nivel naţional.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Membrii Biroului executiv al Grupului de iniţiativă pentru desfăşurarea Referendumului Republican Legislativ vor întreprinde o vizită de lucru la Moscova Partidul Socialiştilor complice la procesul uzurpării puterii în stat