Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Partidul Socialiştilor complice la procesul uzurpării puterii în stat

|versiune pentru tipar||
PSD / 16 martie 2012
Partidul Social Democrat

Decizia Partidului Socialiştilor de a susţine Alianţa pentru Integrare Europeană în iniţierea procedurii de alegere a Preşedintelui Republicii Moldova a adus la reconfigurarea guvernării, prin includerea socialiştilor în coaliţia de guvernare, care la moment este compusă din patru partide.

Pînă la momentul de faţă, din partea socialiştilor, doar deputaţii: Zinaida Greceanîi, Veronica Abramciuc şi Igor Dodon se făceau responsabili de participarea în procesul de uzurpare a puterii în stat; dar decizia Consiliului Republican al socialiştilor de a participa la alegerea şefului statului şi votarea preşedintelui face Partidul Socialiştilor complice la procesul uzurpării puterii în stat.

Partidul Social Democrat declară, că acţiunile neconstituţionale ale Partidului Socialiştilor, în frunte cu Igor Dodon, exclud orice posibilitate de cooperare interpartinică pe segmentul stîngii politice din Republica Moldova.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Sergiu Coropceanu, Secretar general PSD a participat la lansarea Asociaţiei pentru energie alternativă “BioEnerg Group” din or. Hînceşti PSD: Igor Dodon aşa şi nu a supus testului de statalitate pe Nicolae Timofti