Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Nicolae Timofti — Preşedinte doar pentru AIE

|versiune pentru tipar||
PSD / 23 martie 2012
Partidul Social Democrat

Partidul Social Democrat aduce la cunoştinţa tuturor că Preşedintele Partidului, Victor Şelin, nu va participa la ceremonia de investire în funcţie a dlui Nicolae Timofti în calitate de Preşedinte al Republicii Moldova.

Ţinem să menţionăm, că Partidul Social Democrat nu are nimic împotriva lui Nicolae Timofti ca persoană, iar neparticiparea liderului PSD la această ceremonie nu este cauza unor motive personale.

Inimile social democraţilor nu simt că Nicolae Timofti este Preşedinte al poporului moldovenesc, ci doar Preşedinte al Alianţei pentru Integrare Europeană, pentru că procedura iniţiată de Alianţa pentru Integrare Europeană privind alegerea Preşedintelui Republicii Moldova a avut loc cu încălcarea normelor constituţionale, perioadă în care Parlamentul a uzurpat puterea în stat.

Ţinînd cont de faptul că Curtea Constituţională a validat alegerea şefului statului şi începînd de astăzi Nicolae Timofti va exercita funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, contăm pe faptul că Excelenţa sa, Nicolae Timofti, în comparaţie cu membrii AIE, care l-au ales în această funcţie, nu va întreprinde nimic contrar normelor constituţionale.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

PSD cere interzicerea desfăşurării acţiunii dedicate “Zilei Unirii” Declaraţia Partidului Social Democrat în rezultatul şedinţei Comisiei Guvernului cu privire la problemele din sectorul energetic