Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Federaţia Rusă susţine aspiraţiile moldovenilor de a adera la Comunitatea Economică Euroasiatică şi Uniunea Vamală Rusia — Belarus — Kazahstan

|versiune pentru tipar||
PSD / 20 iunie 2012
Partidul Social Democrat

În cadrul întrevederilor cu liderii partidelor politice din Republica Moldova, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova Farid Muhametşin, însoţit de colaboratorii Ambasadei, a avut o întrevedere de lucru cu Preşedintele Partidului Social Democrat Victor Şelin.

Liderul PSD a adus la cunoştinţa Ambasadorului sarcinile programului social-democraţilor din Moldova, a expus principiile programului de renaştere a Republicii Moldova, bazat pe dezvoltarea economică a ţării şi aderarea Moldovei la Comunitatea Economică EuroAsiatică şi Uniunea Vamală Rusia — Belarus — Kazahstan.

De asemenea, a urmat un schimb de opinii privind poziţiile politicienilor moldoveni despre situaţia economică şi socială din ţară şi viziunile acestora de depăşire a perioadei de criză.

La rîndul său, Excelenţa sa, Farid Muhametşin, s-a interesat de mersul campaniei de colectare a semnăturilor susţinătorilor Referendumului republican legislativ privind aderarea Republicii Moldova la Comunitatea Economică EuroAsiatică şi Uniunea Vamală Rusia — Belarus — Kazahstan şi a adus felicitări Grupului de iniţiativă că la momentul întîlnirii peste 165 mii persoane au semnat în susţinerea acestei idei. De asemenea, ambasadorul rus a asigurat cetăţenii Republicii Moldova că Federaţia Rusă va susţine aspiraţiile moldovenilor în procesele de integrare.

Părţile s-au înţeles despre organizarea înîlnirilor periodice cu scopul întăririi relaţiilor dintre Republica Moldova şi Federaţia Rusă.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

La mulţi ani pentru ANDREI GLOBA! Depunerea de flori în memoria celor căzuţi în Marele Război pentru Apărarea Patriei