Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Partidul Social Democrat îşi exprimă indignarea privind lezarea dreptului de a asista la şedinţele plenului în sesiunea de primăvară-vară 2012

|versiune pentru tipar||
PSD / 11 iulie 2012
Partidul Social Democrat

La 6 iulie 2012, PSD s-a adresat un demers Secretarul general al Parlamentului Republicii Moldova Adrian Fetescu prin care a solicitat de a autoriza accesul a 4 membri ai formaţiuni de a asista la şedinţele plenare, avînd la baza norma legală şi Regulamentul Parlamentului, art. 99, “Caracterul Public al Şedinţelor Parlamentului” şi art. 100 “Persoanele care pot asista la şedinţele Parlamentului”.

Cu regret, ţinem să menţionăm că demersul aflat la examinare la Secretarul Parlamentului, G. Ganaciuc nu a fost încă avizat şi dat fiind faptul că data de 12 iulie 2012 este stabilită ultima şedinţă plenară din această sesiune, aceasta ne face să credem că urmează să fim refuzaţi în dreptul de a asista la şedinţele plenului.

Membrii PSD nu intenţionau să provoace discuţii şi polemici în cadrul şedinţelor, ci doar să urmărească activitatea deputaţilor pe parcursul şedinţelor, în aşa fel încît să-şi formeze o opinie clară privitor la productivitatea aleşilor poporului.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Recomandările lui Victor Şelin în plină criză economică Trăian Băsescu a pierdut valoarea diplomaţiei umane