Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţămînt

|versiune pentru tipar||
PSD / 5 octombrie 2012
Partidul Social Democrat

Stimaţi profesori!

Astăzi, 5 octombrie, sărbătorim Ziua profesională a lucrătorilor din învăţămînt. Ziua profesională este un nou prilej de a transmite Domniilor Voastre mesaje de gratitudine şi recunoştinţă pentru dăruirea de sine în nobila muncă pe care o depuneţi neîncetat.

Partidul Social Democrat Vă aduce sincere felicitări cu ocazia acestei zile şi vă urează multă sănătate, perseverenţă şi realizări frumoase în procesul didactic.

Vă adresăm mulţumiri Dumneavoastră şi tuturor lucrătorilor din învăţământ pentru efortul calificat şi plin de abnegaţie depus la sporirea prestigiului pe arena ţării. Pentru că Voi contribuiţi în mod esenţial la dezvoltarea acestei ţări, asigurînd transmiterea de cunoştinţe.

Cunoaştem faptul, că aşa zisa optimizare a învăţămîntului a dus la reorganizarea şi închiderea multor şcoli şi concedierea cadrelor didactice, iar salariul pedagogilor fiind în contituare mai mic decît salariul mediu pe economie. Cu regret, în ultimii ani în sfera învăţământului, actuala guvernare nu realizează obiectivele ce sunt necesare unei înalte dezvoltări a domeniului. În viziunea noastră, a social-democraţilor, învăţămîntul alături de medicină constituie principalii piloni în dezvoltarea societăţii. Doar o societate sănătoasă şi instruită poate să realizeze un viitor. Iată de ce, Partidul Social Democrat va promova şi în continuare proiecte, care vor să susţină învăţătorii şi cadrele didactice, precum şi dezvolatea întregului sistem a învăţămîntului. Avem nevoie de educaţie de calitate, aceasta fiind o prioritate naţională care trebuie tratată ca atare.

Partidul Social Democrat Vă doreşte prosperitate, optimism şi noi realizări fructuoase, munca să Vă fie răsplătită din plin prin recunoaşterea socială, să găsiţi continuu satisfacţie în nobila dedicare pentru formarea competenţelor noilor generaţii.

Cu profundă recunoştinţă,

Victor Şelin,
Preşedinte PSD

Sursa: www.psdm.md

Mesajul Partidului Social Democrat cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor în Vîrstă Un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naştere a Preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin