Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii dezmint o nouă minciună a PCRM

|versiune pentru tipar||
PSRM / 26 martie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Grupul consilierilor municipali ai Partidului Socialiştilor declară că, zilele trecute nu a avut loc nici o şedinţă a Consiliului Municipal Chişinău, socialiştii nefiind informaţi despre o astfel de şedinţă.

Din aceste considerente, calificăm drept dezinformare grosolană din partea PCRM comentariile partidului precum că socialiştii nu au sprijinit iniţiativa comuniştilor privind interdicţia marşului unioniştilor. Dacă socialiştii ar fi fost invitaţi la o astfel de şedinţă, noi am fi venit. Dar o astfel de şedinţă, din păcate, nu a avut loc.

Posibil, s-a produs o şedinţă ordinară a fracţiunii comuniştilor, convocată la repezeală doar în ziua marşului, duminică. Cu alte cuvinte a avut loc o nouă acţiune josnică de PR politic din partea PCRM.

Remarcăm că zeci de tineri din Garda Tînără a Partidului Socialiştilor au avut o participare nemijlocită la acţiunile de protest împotriva unioniştilor, din centrul Chişinăului. In timp ce liderii PCRM, se poziţioneaza ca “partid statalist”, au luat decizia de a nu participa in protestele anti-unioniste, cu ce nu erau de acord mulţi din simpli membrii si simpatizanti, unii din ei totusi au esit in PMAN neprivind la interzicerea liderilor sai.

Socialiştii au pledat şi vor pleda mereu pentru statalitatea Republicii Moldova şi identitatea moldovenească a populaţiei băştinaşe a ţării noastre.

Sursa: socialistii.md

Atac pe două fronturi asupra Moldovei şi moldovenilor Adresare deschisă către conducerea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova