Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Şcoala de dansuri moderne

|versiune pentru tipar||
PSRM / 26 aprilie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

În această primăvară, “Garda Tînără” a implementat o serie de proiecte importante, iar acum s-a dat startul încă unui proiect sub denumirea de “Şcoala de dansuri moderne”. Acest proiect cultural-sportiv vine ca completare la alte proiecte la fel de importante precum “Business School”, “Şcoala de Dezbateri”, trainingurile “Arta comunicării — succesul în viaţă” şi altele.

Începînd cu 21 aprilie, “Garda Tînără” îmreună cu cei mai buni dansatori de la colectivul “R Mike&Co” dau startul şcolii de dansuri moderne, lecţiile căreia sunt gratis şi la care pot participa toţi doritorii.

Acum, fiecare tînăr care doreşte să danseze mai bine poate să vină la orele noastre de dans. Aici ei pot asimila noile tehnici de dans şi să înveţe noi modalităţi de a se mişca ritmic sub diferite genuri de muzică.

Caracteristicile de bază a dansului modern sunt: dinamismul, energia mişcărilor şi plasticitatea în dans. Tuturor acestor caracteristici li se mai adaugă şi faptul că dansul modern este foarte răspîndit pe platourile de dans iar pe lîngă aceasta el este dansat pe cele mai renumite scene din lume.

Prima lecţie a fost una deosebită iar tinerii au fost surprinşi de faptul că pot atît de uşor să asimileze figuri noi şi elemente de dans.

După cum a spus Panasiuc Ilie, unul din participanţi: “am simţit deja pe mine primele rezultate iar ideea lansării unei astfel de şcoli este una oportună cu atît mai mult în preajma deschiderii tuturor platourilor de dans din oraş şi nu numai”.

Sursa: gardatinara.md

PSRM: Cerem demisia Ministrului Afacerilor Interne! Succesul proiectului “Dezbateri”