Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Concurs “Domnişoara — Primăvară” în Bălţi

|versiune pentru tipar||
PSRM / 4 iunie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Pe data de 3 iunie, Garda Tînără a organizat în clubul PEOPLE un concurs de frumuseţe “Domnişoara — Primăvară” care a constituit totodată finalul concursului foto cu acelaşi nume de pe portalul Replika.md!

Opt domnişoare fascinante au concurat una cu alta pe parcursul a cca două ore pentru posesia titlului “Domnişoara — Primăvară” precum şi pentru multiplele cadouri şi surprize oferite de către sponsori.

Concursul care a deschis show-ul a fost evoluarea deghizată în personaje care nu a lăsat pe nimeni indiferent, atît din public cît şi din juriu. Cine numai nu a fost: Cleopatra şi Malvina, Pirata şi Ledy Gaga, şi chiar Profesoara — de la care, printr-o simplă privire, vroiai să te întorci înapoi la şcoală. Unele domnişoare captivau atenţia publicului prin costumele lor, altele — prin carismă şi intrarea în rol.

În urma evoluării personajelor — a avut loc un concurs sportiv, în cadrul căruia domnişoarele şi-au demonstrat măiestria îmbrăcînd uniforme sportive şi luîndu-şi cu ele atribute sportive. După care a urmat tradiţionala evoluare în mini-rochii, iar spre final domnişoarele au defilat în şi-n rochii surprinzătoare de gală. Titlurile în acea seară au fost repartizate în felul următor:

Pe lîngă domnişoarele fascinante, în aceeaşi seară, pe platou a avut loc încă un cncurs — de dans — “Global Dance”. Au fost 14 participanţi, 3 runde, şi doar un singur cîştigător care din start a cucerit simpatia publicului şi a juriului prin coregrafia sa feerică şi carisma excelentă — DONOS Tudor. Totodată, trebuie de menţionat pregătirea generală a dansatorilor care necătînd la vîrstă au demonstrat o tehnică şi mişcări care uneori nici celor mai mari şi cu experienţă artişti, nu le stă-n puteri!

Sursa: gardatinara.md

Sărbătoare pentru copii! Soluţii de la socialişti privind redresarea situaţiei în transportul public