Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Cupa Gărzii Tinere la fotbal

|versiune pentru tipar||
PSRM / 27 noiembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Pe 24 noiembrie în oraşul Călăraşi a fost organizată Cupa Gărzii Tinere la fotbal. Tinerii din diferite regiuni au venit de dragul participării şi a victoriei. Locul întîi însă era menit doar unei singure echipe.

Lupta pentru cupă s-a desfăşurat între 5 echipe, printre care: 2 formaţii din Vorniceni, cîte o echipă din Călăraşi, Sadova şi Bucoveţ. Pentru aceste meciuri tinerii s-au pregătit foarte serios şi hotărît, fiind gata din prima jumătate de meci să se afirme. Dispoziţia participanţilor a condiţionat caracterul dinamic al jocului. Echipele au ţinut spectatorii în suspans chiar pînă la jocul final, care pînă la urmă a fost cîştigat de către echipa din Călăraşi. În rezultat al 3-lea loc a fost ocupat de echipa din Vorniceni, al 2-lea loc au obţinut tinerii din Bucovăţ. Învingătorii competiţiei au devenit jucătorii echipei din Călăraşi.

Este un lucru foarte important ca tinerii să aibă posibilitate de a se dezvolta. De asemenea, este îmbucurător faptul că tinerilor din diferite localităţi ale republicii li se oferă o şansă de a se manifesta. La finalul competiţiei preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon a înmînat fotbaliştilor diplome pentru silinţă şi efort.

O competiţie de aşa nivel s-a desfăşurat pentru prima dată în Călăraşi, competiţiile la fotbal organizate anterior erau doar de o însemnătate locală. În viitor se planifică de a organiza astfel de concursuri mult mai frecvent.

Sursa: gardatinara.md

Astăzi este tot mai dificil pentru tinerii din ţara noastră să se ridice pe picioare şi să obţină succes în carieră şi în viaţă În oraşul Rezina tinerii gardieni au amenajat un parc