Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

În oraşul Rezina tinerii gardieni au amenajat un parc

|versiune pentru tipar||
PSRM / 28 noiembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Activiştii aripei tinere a Partidului Socialiştilor, “Garda Tînără” au organizat pe 24 noiembrie o zi de curăţenie şi amenajare pentru a instala urne de gunoi şi bănci noi în parcul care şi-a pierdut menirea iniţială.

În oraşul Rezina există doar două scuaruri mici, ambii fiind într-o stare care lasă de dorit. Spaţiul verde, care a intrat în vizorul gardiştilor, a fost cel mai neîngrijit — în acel parc au rămas doar două scaune pentru odihnă. Celelalte au fost demontate în bucăţi.

Această propunere a fost acceptată de cîteva zeci de voluntari. Şi totul s-a făcut cu scopul de oferi orăşenilor posibilitatea şi un loc de odihnă. Potrivit preşedintelui PSRM, Igor Dodon, — este îmbucurător faptul că tinerii singuri manifestă iniţiativă şi amenajează teritoriul, ceea ce în ziua de azi este un lucru foarte important.

Acum locuitorii din Rezina au loc de plimbare şi de odihnă cu copiii. Activiştii Gărzii Tinere au instalat 6 urne de gunoi şi 6 bănci noi, iar ziua de odihnă s-a terminat cu un beneficiu pentru societate.

Precizăm că asemenea acţiuni Garda Tînără a organizat de repetate ori şi în alte localităţi şi oraşe din republică, cum ar fi Bălţi, Basarabeasca, Chişinău, Briceni şi altele.

Sursa: gardatinara.md

Cupa Gărzii Tinere la fotbal Trei comisii parlamentare au susţinut proiectul de lege de susţinere a păturilor social-vulnerabile, înaintat de socialişti