Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

“Garda Tînără” se pronunţă pentru demisia ministrului tineretului şi sportului

|versiune pentru tipar||
PSRM / 11 decembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, aripa tînără a Partidului Socialiştilor “Garda Tînără” a organizat o acţiune de protest cu tema: “Cerem demisia ministrul tineretului şi sportului!”.

Acţiunea a avut loc în faţa sediului Ministerului Agriculturii, unde, mai mult de o sută de tineri gardişti şi-au exprimat nemulţumirea faţă de activitatea ministrului.

În cadrul pichetului, tinerii au scandat astfel de lozinci precum: “Альянс обманул молодежь!” (“Alianţa a minţit tineretul!”), “Nu minţiţi tineretul!” etc.

“În prezent, lipsesc orice activităţi întru beneficiului tinerilor. Nu avem programe pentru tinerii specialişti, pentru tinerii antreprenori. Astăzi, am venit aici nu doar cu cererea de demisie a ministrului, ci şi cu un set întreg de propuneri proprii pentru tineret”, a menţionat activistul “Gărzii Tinere”, Iurii Vitneanschi.

“La formarea bugetului pentru anul 2012 şi pentru 2013, ministrul tineretului nu a venit nici cu o propunere reală pentru tineri. Este o mărturie a indiferenţei şi incompetenţei ministrului”, a declarat liderul “Gărzii Tinere”, Anton Leadschi.

După miting, tinerii gardişti au depus flori la monumentul lui Ştefan cel Mare.

Depunerea de flori a fost prilejuită de aniversarea de un an de la fondarea “Gărzii Tinere”.

Sursa: socialistii.md

Basarabeasca — rezultatele anului! Socialiştii pledează pentru promovarea iniţiativelor sociale