Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Tîrgul faptelor bune!

|versiune pentru tipar||
PSRM / 18 martie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astazi in liceul N.Milescu Spataru a avut loc Tirgul de binefacere. Activitatea a fost pregatita si desfasurata de catre Garda Tinara cu sustinerea conducerii liceului.

Tirgul nu a fost unul doar de natura distractiva, iar unul dintre scopurile prioritare a fost colectarea de mijloace de ajutor pentru familia Chetrean. Ei au nevoie de o suma mare de bani pentru operatia feciorului mic Artiom. El sufera de neurofibromatoza tip I — operatia este una foarte costisitoare!

Elevii liceului, tinerii gardisti au scos la tirg diferite bunatati, obiecte de artizanat, maruntisuri. Toate mijloacele colectate au fost indreptate spre ajutorul destinat lui Artiom.

De asemenea, tinerii din Garda Tinara au organizat un program de spectacol cu concursuri si cadouri. Saltimbancii au distrat oamenii ca la un iarmaroc adevarat. Elevii liceului si-au aratat talentele proprii — au cintat, au dansat…

Toti au ramas foarte satisfacuti, au primit o multime de emotii pozitive si au savurat diferite bunatati. Actiunea a fost una de succes. Insisi copii si administratia liceului au ramas foarte multumiti, invitind tinerii din nou la ei in liceu.

“Totul a decurs chiar foarte bine. O multime de zimbete, dispozitie buna. Noi suntem foarte satisfacuti. Si aceasta este doar prima etapa in colectarea de mijloace pentru familia Chetrean. In continuare cred ca va fi si mai bine! Conducerea liceului ne-a exprimat recunostinta si in viitor vom continua colaborarea”, — a spus unul dintre organizatorii evenimentului, Alexandr Meliniciuc.

Este imbucurator faptul ca atitea persoane au raspuns apelului. Au venit si parintii elevilor, cetateni simpli. In total s-au acumulat peste 4 000 de lei. Toata suma va fi transmisa parintilor lui Artiom.

Sursa: gardatinara.md

Socialiştii au protestat împotrvia demolării monumentelor istorice şi de arhitectură, precum şi a construcţiilor neautorizate Reformele din cadrul MAI conduc la creşterea criminalităţii în Moldova