Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Îmi pasă de oraşul meu

|versiune pentru tipar||
PSRM / 17 aprilie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

În ziua de marţi, pe 16 aprilie Partidul Socialiştilor şi Garda Tînără din Ungheni au participat în campania desfăşurată în oraşul lor “Îmi pasă de oraşul meu”.

Acţiunea a avut loc în Parcul Francez în apropierea Casei de cultură, unde socialiştii şi tinerii gardieni au curăţat teritoriul de gunoiul acumulat. Anume în acest loc se adună tinerii, mamele cu copii, tinerii îndrăgostiţi şi îşi petrec timpul liber.

Începînd cu ziua de azi, activiştii partidului şi a Gărzii Tinere au preluat patronajul acestui loc romantic. Potrivit conducătorului Gărzii Tinere din raionul Ungheni, Mitriniuc Ecaterina — această zi va deveni începutul luptei pentru un oraş curat.

“Începînd cu ziua de azi noi vom supraveghea acest loc şi întotdeauna vom menţine aici curăţenia. Este plăcut să vezi ardoare în tinerii noştri. Fiecare gardist a lucrat cu mare entuziasm. Ziua de azi ne va lăsa nu doar un parc frumos, dar şi o mulţime de impresii pozitive” — a declarat Ecaterina.

Merită de menţionat că în dimineaţa aceleiaşi zi activiştii Gărzii Tinere ai oraşului Ungheni au desfăşurat o acţiune de binefacere într-o şcoală locală de hipism.

Sursa: gardatinara.md

“Asistenţa de urgenţă” din partea Gărzii Tinere pentru caii înfometaţi PSRM: Salvaţi agricultura!