Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon i-a felicitat pe cetăţenii Federaţiei Ruse cu prilejul Zilei Rusiei

|versiune pentru tipar||
PSRM / 12 iunie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, i-a adresat Ambasadorului Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, E.S. Farit MUKHAMETSHIN, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Rusiei, în care se menţionează următoarele:

“Stimate domnule Ambasador,

Permiteţi-mi din numele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova şi din numele meu personal, să Vă felicit pe Dvs., iar în persoana Domniei Voastre, pe toţi cetăţenii ruşi, cu prilejul Zilei Rusiei.

În această zi de sărbătoare avem un sentiment special de mîndrie pentru faptul că Federaţia Rusă este pentru Republica Moldova un partener strategic de importanţă majoră, cu o dezvoltare multidirecţională a întregului complex de raporturi bilaterale.

Valorile şi tradiţiile culturale multiseculare au legat şi au educat mai multe generaţi de cetăţeni ai ţărilor noastre în spiritul solidarităţii, carităţii şi respectului reciproc. Acest lucru are pentru noi o valoare indiscutabilă.

Dorindu-Vă din suflet multă sănătate, succese şi noi realizări, ţin să Vă exprim, stimate Farit MUKHAMETSHIN, cuvinte de cel mai profund respect şi consideraţiune”.

Sursa: socialistii.md

Garda Tînără: “La mulţi ani, Rusia!”

Ziua independenţei — este o sărbătoare naţională foarte răspîndită, marcată în multe state ale lumii ca urmare a constituirii statului ca atare.

Începînd cu anul 1990, de la adoptarea Declaraţiei de Suveranitate a Statului RSFSR şi pînă în zilele noastre, data de 12 iunie este recunoscută ca fiind Ziua Independenţei a Federaţiei Ruse, marcată oficial din anul 1994.

Stimaţi cetăţeni ai Rusiei! Cu ocazia marcării Zilei Statului Rus aripa tînără a Partidului Socialiştilor “Garda Tînără” a Republicii Moldova Vă felicită cu această sărbătoare solemnă şi vă urează succes şi prosperitate, libertate în inimă şi pace în ţară. Să vă fie mereu realizate obiectivele stabilite, iar drumul spre viitor să vă fie mereu luminos şi neted. La Mulţi Ani!

Sursa: gardatinara.md

Socialiştii propun modificarea legislatiei fiscale în vederea diminuării sau excluderii unor amenzi Socialiştii sînt contra propagării homosexualităţi în şcoli