Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Mîine va avea loc o nouă şedinţă de judecată pe problema înregistrării grupului de iniţiativă de demitere a Primarului Chirtoacă

|versiune pentru tipar||
PSRM / 4 iulie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

5 iulie, ora 11–30, Igor Dodon, preşedintele PSRM, va participa la şedinţa de judecată în privinţa înregistrării grupului de iniţiativă privind revocarea din funcţie prin referendum a Primarului General al mun. Chişinău Dorin Chirtoacă.

Şedinţa va avea loc la Judecătoria Comercială de Circumscripţie, pe adresa: mun.Chişinău, bd. Ştefan cel Mare 73, et 2, bir. 218.

În legătură cu aceasta, la ora 11–00, membrii grupului de iniţiativă (circa 300 persoane) vor organiza o acţiune de protest împotriva tergiversării procesului de înregistrare.

Igor Dodon, a lansat o invitaţie publică în adresa Primarului General Dorin Chirtoacă să participe la şedinţa în cauză.

Igor Dodon şi-a exprimat regretul pentru tergiversarea luării unei decizii, care, conform legislaţiei, ar trtebui să fie anunţată în timp de 5 zile. “Ne dăm seama cine are grijă să-l salveze pe Chirtoacă de la demiterea prin referendum. Vrem să vedem dacă şi mîine judecata va amîna luarea unei decizii în acest sens. Îl chem şi pe Chirtoacă la dezbateri publice, în stradă, pe marginea problemelor grave din capitală”, a remarcat Dodon.

Este invitată presa.

Amintim, că pe data de 11 martie curent, Igor Dodon, preşedintele grupului de iniţiativă privind revocarea Primarului General al mun. Chişinău Dorin Chirtoacă, constituit din circa 300 de persoane, a depus actele de înregistrare a grupului de iniţiativă la Judecătoria sectorului Centru, mun. Chişinău. Conform legislaţiei, actele de înregistrare urmau să fie examinate în termen de cinci zile.

Sursa: socialistii.md

Garda Tînără comemorează moartea marelui domn al Moldovei, Ştefan cel Mare Socialiştii au obţinut lărgirea drepturilor deţinătorilor de patente