Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii cer demisia neîntîrziată a lui Dorin Drăguţanu

|versiune pentru tipar||
PSRM / 13 martie 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

În legătură cu situaţia creată pe paţa valutară, deprecierea leului şi majorarea preţurilor la majoritatea produselor de primă necesitate, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova insistă asupra demiterii neîntîrziate a Guvernatorului Băncii Naţionale Dorin Drăguţanu.

La fel socialistii insistă categoric asupra aprobării unui set urgent de masuri pentru susţinerea păturilor social-vulnerabile în legatură cu majorarea preţurilor.

Amintim, că la iniţiativa socialiştilor pe tema dată au fost organizate mai multe audieri parlamentare, proteste, acţiuni care au rămas fără o reacţie din partea autorităţilor. De asemenea îngrijorează faptul că audierile în cadrul comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe a domnului Drăguţanu, care au fost stabilite la solicitarea socialiştilor pentru data de 12 martie curent, au fost amînate pentru săptămîna viitore, astfel examinarea unor chestiuni de ordin major pentru societate fiind lăsate pentru o perioadă nedeterminată.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii nu vor admite demontarea monumentului ostaşilor-eliberatori Socialiştii au înmînat deputaţilor pampersuri în semn de protest faţă de politicile în domeniul maternităţii