Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePDM

Reorganizarea internă a Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 28 octombrie 2013 | 
Reorganizarea internă a Partidului Democrat din Moldova

Pe 28 octombrie 2013, la Chişinău, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional (CNP) al Partidului Democrat din Moldova (PDM), la care au fost stabilite priorităţile formaţiunii pentru perioada imediat următoare şi discutate rezultatele reorganizării interne a formaţiunii.

În cadrul şedinţei, liderul PDM, Marian Lupu a fost desemnat preşedinte al fracţiunii parlamentare a PDM, iar Dumitru Diacov — vicepreşedinte al grupului deputaţilor. Totodată, Dumitru Diacov se va implica, alături de prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, în coordonarea activităţii partidului în teritoriu şi în dialogul direct al democraţilor cu cetăţenii.

Precizăm că Vlad Plahotniuc a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, din 28 octombrie curent, că va renunţa la mandatul de deputat, pentru a se dedica mai mult responsabilităţilor de partid.

“Acestea sunt decizii consultate intern, care vin să transmită un semnal puternic tuturor membrilor de partid, şi anume necesitatea de conectare cît mai mare la realităţile din teritoriu şi de comunicare directă cu oamenii. În viaţa oricărui partid este nevoie mereu de mişcare, care să aducă randament maximal pentru echipă”, a declarat preşedintele PDM, Marian Lupu, la finalul şedinţei.