Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePLDM

“Votează fără frică”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 22 martie 2009
“Votează fără frică”

Partidul Liberal Democrat din Moldova a organizat duminică, 22 martie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, o amplă acţiune cu genericul “Votează fără frică”, la care au participat peste 30 de mii de cetăţeni, membri şi simpatizanţi ai PLDM din toată ţara. Scopul acţiunii a fost de a încuraja cetăţenii să se elibereze de sentimentul fricii şi să voteze în deplină concordanţă cu viziunile lor politice.

Manifestanţii au adoptat un apel către toţi cetăţenii cu drept de vot ai Republicii Moldova, în care i-au chemat să se debaraseze de frică, să nu se teamă de dictatură şi să voteze echipa care le reprezintă cel mai mult aşteptările.

În Rezoluţia adoptată, participanţii la acţiunea de protest au condamnat presiunile exercitate de regimul comunist asupra cetăţenilor, precum şi acţiunile de intimidare, hărţuire şi agresare a adversarilor politici şi au chemat toţi oamenii de bună credinţă să se unească într-un efort hotărîtor pentru a elimina prin puterea votului lor regimul autoritar al clanului Voronin.

Manifestaţia a culminat cu un Marş al Libertăţii. Participanţii la miting s-au deplasat pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt către Academia de Ştiinţe, scandînd “Jos dictatura”, “Votează fără frică”, şi “Libertate”.