Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Sute de oameni acuză actuala guvernare de dictatură

|versiune pentru tipar||
PCRM / 24 septembrie 2012
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Sute de oameni au venit în această dimineaţă în faţa Curţii de Apel Chişinău, unde va avea loc şedinţa de judecată în cazul companiei NIT vs Consiliul Coordonator al Audiovizualului.

Oamenii au adus sute de pancarte pe care scrie “Libertate NIT”, “libertate de exprimare”, “Jos cenzura” şi altele.

Cei care s-au adunat în faţa Curţii de Apel cer redeschiderea imediată a postului de televiziune NIT şi respectarea de către autorităţi a dreptului populaţiei la informare.

Astăzi, 24 septembrie, la Curtea de Apel are loc procesul de judecată în cazul postului de televiziune NIT, căruia i-a fost retrasă licenţa de activitate pe data de 5 aprilie curent, din cauza “încălcărilor de legislaţie” depistate de Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Chiar dacă în aceeaşi zi decizia CCA a fost atacată în instanţă, pe data de 6 aprilie hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial şi în aceeaşi zi a fost sistată activitatea postului TV.

Procesul este condus de judecătorul, Domnica Manole, care potrivit unor informaţii este verişoara liderului PDM, Dumitru Diacov.

Sursa: www.pcrm.md

Acţiunea Socială cere demisia conducerii Parlamentului Acţiunea Socială: Televiziunea publică “Moldova 1” slujeşte escrocii, care conduc astăzi ţara