Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Astăzi, la Comrat a fost constituită Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 17 martie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Astăzi, la Comrat a fost constituită Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din Moldova, eveniment la care a participat şi vicepreşedintele partidului, Vlad Plahotniuc. Domnia sa a adresat un cuvânt de felicitare tinerilor democraţi din Gagauz Yeri, un îndemn la activitate politică orientată spre binele oamenilor şi spre obiective personale cât mai înalte.

“Tinerii au jucat şi joacă un rol extrem de important în viaţa mea profesională”, a remarcat Vlad Plahotniuc. El a declarat că pe timpurile în care se ocupa de afaceri tinerii au fost o sursă de inspiraţie şi creativitate, iar acum vrea să ofere tinerilor un rol cu adevărat activ şi în partid. “Am o altă abordare, diferită de cea a unor partide în care tinerii sunt văzuţi doar ca persoane de lipit afişe”, a accentuat vicepreşedintele Partidului Democrat şi a precizat: “Aveţi rolul important de a aduce energia şi spontaneitatea, fără de care un partid este mort”.

“Am cam întârziat cu formarea organizaţiei de tineret aici, dar e bine că ne-am pornit, ca am dat importanţa cuvenită regiunii găgăuze. Voi milita pentru ca să fiţi promovaţi la următoarele alegeri, numai ca pentru asta trebuie să munciţi enorm, astfel încât să obţinem cât mai multe locuri eligibile. Sunt gata să mă implic direct în sprijinirea OT a PDM, dar pentru aceasta aştept iniţiative de la voi”, a mai declarat Vlad Plahotniuc. El i-a îndemnat pe tineri să nu stea cuminţi în băncile lor, aşa cum le zic de obicei seniorii din politică. “A fost ales preşedintele ţării şi avem o perioadă de linişte, în care ne vom organiza şi vom moderniza partidul”, a mai declarat vicepreşedintele PDM, menţionând că în această construcţie ne vom baza pe tineri.

Serviciul de Presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Conferinţa raională a ORP PDM Străşeni Organizaţia de Femei a PDM pledează pentru majorarea numărului femeilor promovate în politică