Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii din Bălţi au organizat o amplă acţiune de salubrizare a parcurilor publice din municipiu

|versiune pentru tipar||
PDM / 9 aprilie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia municipală a Partidului Democrat din Bălţi a organizat, pe 3 aprilie, o acţiune de salubrizare a parcului din preajma Eparhiei din Bălţi, acţiune întitulată “Bălţi oraşul meu, oraşul tău, oraşul nostru”.

La acţiunea iniţiată de PDM Bălţi s-au alăturat şi locuitori ai raionului din preajmă.

De ani buni, întreaga zonă a parcului nu a mai fost îngrijită. În câteva ore, participanţii la acţiune au strâns peste 560 de saci cu gunoi.

În zilele de 4 şi 5 aprilie, acţiunea “Bălţi oraşul meu, oraşul tău, oraşul nostru” şi-a găsit continuitate în amenajarea “Memorialului Victimelor celui de-al Doilea Război Mondial 1941–1945”, care a fost dat uitării de către autorităţile locale comuniste, fiind transformat într-un cimitir de gunoi şi resturi menajere. Astfel, timp de două zile, aproximativ 50 de membri ai Partidului Democrat au participat la amenajarea memorialului şi curăţirea drumului adiacent. De asemenea, au fost plantaţi peste 100 de copaci şi arbuşti.

Sursa: www.pdm.md

PDM îşi propune, către următorul mandat de guvernare locală, să-şi sporească semnificativ prezenţa în municipiul Chişinău Din suflet pentru suflet — campania de caritate a PDM