Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Partidul Democrat din Moldova are un nou Secretar general

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 mai 2012
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova are un nou Secretar general, Constantin Botnari, ales în această funcţie la şedinţa recentă a Consiliului Naţional Politic al PDM. Anterior, Consiliul a aprobat demisia lui Vitalie Vrabie, depusă din proprie iniţiativă. Noul Secretar general s-a angajat să contribuie la dezvoltarea formaţiunii, în contextul reformelor anunţate în cadrul PDM.

Mai mulţi membri ai Consiliului Naţional Politic, lideri de organizaţii raionale, miniştri, deputaţi, au susţinut procesele de modernizare, în care văd posibilitatea de a aduce Partidul Democrat mai aproape de oameni şi de a majora scorul electoral la următoarele alegeri.

În acest sens, Constantin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Aleşilor Locali ai PDM, a remarcat că trebuie să fie schimbat sistemul de comunicare în interiorul partidului, astfel încât să fie mai bine auziţi oamenii din teritoriu.

Valeriu Lazăr, vicepreşedinte al PDM, conducătorul blocului economic în cadrul Guvernului Republicii Moldova, a menţionat că trebuie să ne pregătim de un volum enorm de muncă, să arătăm rezultate, să devenim mai abili şi dinamici, să aplicăm toate instrumentele, doctrinare şi organizaţionale.

Valentina Buliga, vicepreşedinte al PDM şi lider al Organizaţiei de Femei, a remarcat că miniştrii şi deputaţii formaţiunii deja au succese în sectoarele lor de responsabilitate, care ar trebui să fie popularizate mai puternic.

Amintim că, în cadrul şedinţei din 11 mai, Consiliul Naţional Politic al PDM a susţinut iniţiativa reformării partidului, care va începe în timpul cel mai apropiat, odată cu Congresul VII ordinar al PDM.

Centrul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Cu prilejul Zilei internaţionale a Nurselor, Marian LUPU, a adresat un mesaj colaboratorilor sistemului naţional de sănătate Sondaj: cetăţenii susţin iniţiativa lui Vlad Plahotniuc privind votul uninominal