Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Membrii OM PDM Bălţi s-au întrunit pentru a discuta mai multe subiecte ce ţin de modernizarea partidului

|versiune pentru tipar||
PDM / 11 iunie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Membrii Organizaţiei Municipale Bălţi a Partidului Democrat din Moldova s-au întrunit, în data de 9 iunie, pentru a discuta mai multe subiecte ce ţin de modernizarea partidului.

La conferinţă au participat peste 230 de membri ai PDM. Ordinea de zi a cuprins un şir de subiecte ce vizează situaţia politică din ţară, raportul privind activităţile Organizaţiei Municipale Bălţi a PDM, dar şi principalele schimbări propuse pentru reformarea partidului.

Potrivit Preşedintei OM Bălţi a PDM, Cecilia Graur, reforma propusă în PDM prevede modernizarea şi eficientizarea activităţii interne a partidului. “Sîntem conştienţi de faptul că societatea aşteaptă o schimbare în bine a clasei politice şi vrem să fim primii care vom răspunde la această cerinţă”, a spus Preşedinta OM Bălţi a PDM.

Ion Bodrug, membru al Biroului Executiv Politic al PDM, a anunţat despre deschiderea mai mare a conducerii partidului faţă de sugestiile din partea organizaţiilor teritorale. De asemenea, reformarea partidului are ca obiectiv cimentarea ideologiei partidului, pentru a răspunde tuturor cerinţelor a oamenilor.

Adunarea a decis să delegheze 37 de membri, care vor reprezenta Organizaţia Municipală Bălţi a PDM la şedinţa Congresului al VII-lea al Partidului Democrat din Moldova, care va avea loc în data de 16 iunie în Chişinău.

Sursa: www.pdm.md

Noaptea aceasta, sediul PDM din Cahul a fost ţinta unui act de vandalism Marian Lupu a anunţat convocarea Congresului al VII-lea al PDM