Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Membrii PDM se reunesc pe 16 iunie în cadrul celui de-al VII-lea Congres al PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 iunie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Membrii Partidului Democrat din Moldova se reunesc la Chişinău, pe 16 iunie, în cadrul celui de-al VII-lea Congres al PDM. El va avea loc în incinta Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Maria Bieşu” (TNOB) cu începere de la ora 10:00.

La Congres vor fi puse în discuţie chestiuni importante ce ţin de activitatea partidului, va fi făcut bilanţul ultimilor 4 ani, se va propune spre aprobare pachetul de reformă a formaţiunii. Acest obiectiv a fost trasat acum două luni de către liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, iar propunerile au fost elaborate între timp de Grupul de reformă, condus de vicepreşedintele formaţiunii, Vlad Plahotniuc. Pe ordinea de zi este şi realegerea conducerii PDM, a componenţei Biroului Executiv şi a Consiliului Naţional Politic.

Forul va reuni circa 1200 de delegaţi din toate organizaţiile raionale ale PDM, dar vor asista şi oaspeţi din familia social-democrată de peste hotare, diplomaţi acreditaţi în Republica Moldova, reprezentanţi ai diasporei moldoveneşti de peste hotare, analişti politici, oameni de ştiinţă şi de cultură, mass-media.

Sunt concepute anumite facilităţi pentru jurnaliştii, care vor dori să relateze despre lucrările Congresului. În acest context, rugăm instituţiile de presă să acrediteze echipele lor la Centrul de presă al PDM pe adresa gisca.irina@gmail.com până vineri, 15 iunie. Acreditările vor putea fi ridicate în ziua Congresului la masa de înregistrare de la intrare în TNOB.

Organizatorii pun la dispoziţia posturilor de televiziune puncte de conectare pentru preluarea semnalului de calitate video/audio, fiind posibilă astfel şi efectuarea transmisiunilor în direct, scop în care rugam să fie anunţat în prealabil Centrul de presă.

De asemenea, pentru mass-media va fi organizat un press-corner (în holul TNOB) unde jurnaliştii vor fi ajutaţi de către Centrul de presă al PDM în luarea declaraţiilor de la liderii PDM, delegaţii şi oaspeţii Congresului.

Tel. de contact: Irina Gîscă 069189170

Centrul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

PDM creşte în sondaje Proiect al Statutului Partidului Democrat din Moldova