Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Echipament tehnic şi sportiv pentru tinerii din satul Buciuşca

|versiune pentru tipar||
PDM / 2 octombrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova, în frunte cu primăriţa de Saharna şi Buciuşca, Mariana Macrii şi secretarea partidului din Rezina,Valentina Cebotari, a oferit în dar tinerilor din satul Buciuşca un calculator, două plase de fotbal şi patru mingi. Asta s-a întâmplat chiar de hramul satului, pe data de 19 septembrie.

Partidul Democrat nu pentru prima dată susţine oamenii din localităţile raionului Rezina. Valentina Cebotari spune că graţie susţinerii financiare venite de la echipa partidului s-a construit o fântână.

La dolianţa sătenilor, organizaţia teritorială a partidului a adus în ordine străzile mai multor sate cu ajutorul maşinii speciale de curăţire a drumurilor, angajată pentru o zi, s-au adus manuale pentru biblioteci. Mai mult, de la doamna Cebotari am aflat că Partidul Democrat este dispus şi mai departe să ajute şi să promoveze ideile sănătoase printre rezineni.

Primăriţa de Saharna şi Buciuşca, Mariana Macrii a declarat că membrii PDM au reacţionat promt, în decursul a doar două săptămâni de la adresarea a mai multor tineri din sat pentru a-i ajuta. De-acum pentru cei 130 de elevi a şcolii din sat şi nu numai, terenul de fotbal va prinde viaţă şi vor fi auzite doar strigăte victorioase, iar în discotecă va vibra muzica şi buna dispoziţie — lucruri care până acum erau imposibile fără calculator şi echipament sportiv, s-a arătat mulţumită doamna Macrii.

Locuitorii au fost plăcut surprinşi de gestul Partidului Democrat, fiind obişnuiţi cu surprize de acest gen doar în perioada campaniilor electorale.

Sursa: www.pdm.md

PDM, apreciat pentru promovarea intereselor R.Moldova pe plan internaţional Tinerii din Găgăuzia au discutat despre viitorul ţării la o întâlnire cu liderii PDM