Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Forum pentru tinerii Democraţi

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 octombrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

O participare activa a tinerilor înseamna cultivarea unui viitor frumos, cultivarea valorilor democratice si formarea unei ţari puternice, acesta a facut Partidul Democrat din Moldova a unit fortele 150 de tineri care intradevar reprezinta viitorul tarii noastre. Acest forum sa realizat cu scopul de a motiva tinerii sa participe activ la creare unei societati puternice si solide,unde dreptate are rolul cel mai important.

La deschiderea formului i-am avut ca oaspeti pe Doamna Efrosinia Gretu — presedintele a raionului Leova; Presedintele Organizatiei Teritoriale PDM Leova care cu un cuvin de salut a dat deschidere acestui eveniment, l-am mai avut ca oaspete pe Ion Plamadeala — vicepresedintele raionului Leova;Vicepresedintele Organizatiei Teritoriale PDM Leova care de asemenea a avut cuvinte de felicitare pentru tinerii democrati participanti la forum. Au mai fost prezenti Oleg Ţulea deputat in Prlament din partea Partidului Democrat din Moldova care a raspuns la intrebarile tinerilor prezenti la forum.

De la inceput tinerii s-au unit in 4 echipe puternice si au inceput competitiile sportive, programul a inceput cu “Starturi Vesele” dupa aceea a urmat celelalte probe foarte interesante precum: Ridicarea greutatii, Minifotbalul, Volei, BodyArt… si altele.Aceste probe au trezit in tineri interesul de participare si cel de a fi activi.

Tot la acest eveniment de mari proportii am avut si oaspeti pe masura, am avut-o ca oaspete de onoare pe doamna Valentina Buliga care a discutat despre problemele si doleantele tinerilor.

Participantii la eveniment au avut parte de primire foarte buna datorita organizatorului principal Denis Seu care impreuna cu echipa a pregatit ca totul sa fie pe masura oaspetilor.

La inciderea evenimentului i-am avut alaturi pe domnii:Nicolae Priţcan membru de onoare a Partidului Democrat, Pavel Filip — Ministru Tehnologiei Informationale si Telecomunicatii care deasemene a raspun la intrebarile tinerilor; Doamna Stele Jantuan — Deputat in Parlament din partea PDM dumneaei a raspuns iarasi la intrebarile tinerilor; Victor Zubcu — Presedinte a Organizatiei pentru Tineret a Partidului Democrat din Moldova care a stat timp de doua zile 06–10–07–10 cu tinerii ca pina la urma sa declare sigur ca Moldova Nu merita Doar 2 medalii, Meritam mult mai mult, doar ca noi trebue sa depunem efort, sa fim cetateni activi sa participam si sa fim mindri de ceea ce facem.

Multumim din suflet organizatorilor pentru acele clipe minunate, unde fiecare din noi a învatat ca pentru a obtine ceva trebue sa fim puternici, activi si sa lucram in echipa.Multumim Prtidului Democrat care sustine tinerii, promoveaza tinerii si pe viitor dorim sa avem in echipa noastra citi mai multi tineri talentati, luptatori si DEMOCRAŢI!!!!

Sursa: www.td.md

Tinerii democraţi din r-ul Leova redescoperă spiritul de echipă şi modul sănătos de viaţă Organizaţia municipală PDM Chişinău a desfăşurat un şir de acţiuni dedicate Zilei Profesorului