Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia municipală PDM Chişinău a desfăşurat un şir de acţiuni dedicate Zilei Profesorului

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 octombrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia municipală PDM Chişinău a desfăşurat un şir de acţiuni dedicate Zilei Profesorului. Preşedintele PDM Chişinău, Pavel Filip, a menţionat în cadrul întrevederii cu colectivul pedagogic al gimnaziului din satul Ghidighici, sectorul Buiucani că “în spatele fiecărui om este un dascăl, care formează caracterul şi influenţează prezentul şi viitorul său”. “Datoria noastră este să ale asigurăm pedagogilor o viaţă decentă şi satisfacţie morală din munca depusă”, a spus Filip.

De asemenea, Pavel Filip i-a îndemnat pe elevii de la gimnaziu să fie mai insistenţi şi perseverenţi în studii, deoarece totul în lumea de azi se bazează pe cunoştinţe, iar potenţialul intelectual este cea mai mare bogăţie.

Reprezentanţii organizaţiilor municipale de partid din sectoarele Botanica, Buiucani, Rîşcani, Centru şi Ciocana, de asemenea, au felicitat pedagogii cu ziua lor profesională, înmânându-le flori, cadouri, diplome, însoţite de cuvinte de mulţumire şi urări de prosperare.

Sursa: www.pdm.md

Forum pentru tinerii Democraţi Circa 150 de tineri democraţi din raionul Ştefan Vodă au avut parte de o discuţie într-o atmosferă caldă cu liderii PDM