Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Cristina Boaghi a participat la Conferinţa Regională Euroasiatică Women’s Democracy Network Country Chapter

|versiune pentru tipar||
PL / 10 aprilie 2012
Partidul Liberal

Secretara generală a Organizaţiei Femeilor Liberale Cristina Boaghi a participat la Conferinţa Regională Euroasiatică Women’s Democracy Network Country Chapter. Reuniunea s-a desfăşurat la Istanbul, Turcia, în perioada 30 martie — 1 aprilie, curent.

La Conferinţă s-au întrunit membrele WDN Country Chapter din Ucraina, Georgia, Rusia şi Moldova, dar şi echipa WDN Washington, în persoana directoarei Women’s Democracy Network, Michelle Bekkering. Delegaţia din Moldova a fost formată co-fondatorii WDN Moldova Chapter.

În cadrul Conferinţei au fost evaluate rezultatele implementării proiectului WDN în fiecare ţară membră pe parcursul anului 2011 şi perspectivele pentru anul 2012. În Republica Moldova proiectul WDN 2011, a fost bazat pe fortificarea dialogului şi parteneriatului între WDM Moldova şi Caucusul Parlamentar. Temele discutate la Conferinţă, au fost metodele de identificare a posibilităţii de finanţare, scrierea proiectului, crearea bugetului, punerea în aplicarea a programelor, procesul monitorizare şi evaluare, precum şi analiza rezultatelor.

Trainerii workshop-urilor au fost Sondra Govatski, director al consorţiului pentru alegeri şi consolidarea procesului politic şi Liz Ruedy, director al biroului de evaluare şi monitorizare în cadrul IRI, Washington.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Iniţiativa deputaţilor liberali: amenzi de până la 6000 lei pentru clienţii prostituatelor Organizaţia Femeilor Liberale a avut o întâlnire cu Elaine Marshall, Secretar de Stat în Statul Carolina de Nord