Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia Femeilor Liberale a avut o întâlnire cu Elaine Marshall, Secretar de Stat în Statul Carolina de Nord

|versiune pentru tipar||
PL / 10 aprilie 2012
Partidul Liberal

Organizaţia Femeilor Liberale a avut o întâlnire cu Elaine Marshall, Secretarul de Stat în statul Carolina de Nord (SUA), în incinta Centrului American de Resurse.

În cadrul discuţiilor Secretarul de Stat american s-a referit la cariera sa politică, a vorbit despre sporirea rolului femeilor în cadrul partidelor politice şi creşterea influenţei acestora în promovarea agendei ce ţine de problemele femeilor în societate. Elaine Marshall a demonstrat prin propriul exemplu posibilitatea iniţierii unei cauze comune pentru localitatea proprie, inclusiv exemplificând printr-o serie de metode de promovare şi realizare a acestui concept.

Elena Prus, vicepreşedinta OFL, a oferit în dar Secretarului de Stat american cartea OFL “Femeia, un argument al libertăţii”, lansată în contextul sărbătoririi celor 20 de ani de Independenţă a Republicii Moldova, reprezentând personalităţi care au contribuit la consolidarea libertăţii şi democraţiei în Republica Moldova. De asemenea, Iuliana Rotaru, membră OFL, a oferit Secretarului de Stat însemnele PL, dar şi panglica tricolor în semn de simbol al Zilei Unirii de la 27 martie 1918.

Cristina Boaghi, Secretar general al OFL, a exprimat mulţumiri şi recunoştinţă Ambasadei SUA şi Institutului Republican Internaţional, care au făcut posibilă întâlnirea reprezentantelor OFL cu dna Elaine Marshall, exprimând speranţa într-o bună colaborare în continuare în vederea instruirii continue a membrelor OFL pe segment politico-profesional.

La întâlnire a participat conducerea OFL, preşedintele OFL din municipiul Chişinău, dar şi din teritoriu (Floreşti, Hânceşti, Călăraşi, Anenii Noi).

Evenimentul a fost organizat de Ambasada SUA în Moldova în colaborare cu Institutul Republican Internaţional.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Cristina Boaghi a participat la Conferinţa Regională Euroasiatică Women’s Democracy Network Country Chapter PL: Guvernul nu trebuie să recunoască mandatul lui Rogozin şi să respingă vizitele sale pe teritoriul Republicii Moldova