Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

A răsunat ultimul sunet la Liceul “Gheorghe Ghimpu” din Coloniţa

|versiune pentru tipar||
PL / 31 mai 2012
Partidul Liberal

Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a participat astăzi la careul solemn cu ocazia sărbătorii “Ultimul sunet” la Liceul Teoretic “Gheorghe Ghimpu” din localitatea sa de baştină — comuna Coloniţa, municipiul Chişinău.

Mihai Ghimpu a felicitat elevii, profesorii şi părinţii cu ocazia încheierii anului de studii 2011–2012, dorindu-le elevilor o vacanţă frumoasă, iar absolvenţilor — succes la examene, tradiţionala urare de drum bun în viaţă şi multe realizări. Emoţionaţi, cu flori şi baloane, absolvenţii şi-au luat rămas bun de la şcoală şi profesori. Cei mai buni elevi au fost premiaţi de conducerea liceului cu diplome pentru reuşitele şcolare.

“Pentru alţii toate drumurile duc la Roma, iar pentru mine toate drumurile duc la Coloniţa. Este o bucurie să aud că elevii îşi doresc să trăiască cu capul sus pentru că cu ani în urmă absolvenţilor li se spunea «capul plecat sabia nu-l taie». Vă mulţumesc, dragi profesori şi elevi, că aţi schimbat această stare de lucruri pentru că noi avem o istorie, iar pe acest pământ trebuie să triumfe libertatea”, a menţionat Mihai Ghimpu în mesajul adresat celor prezenţi la careu.

Preşedintele PL şi-a amintit cu drag de anii de şcoală, de profesorii şi colegii săi din Coloniţa, precizând că este mândru de reuşitele generaţiilor de absolvenţi din localitatea sa de baştină, care, prin realizările lor, ne vor apropia de marea familie europeană. Mihai Ghimpu le-a dorit tuturor să ajungă oameni mari, iar pentru aceasta trebuie să fie oameni cu carte.

Ulterior, Preşedintele PL a avut o discuţie cu absolvenţii Liceului “Gheorghe Ghimpu”, abordând diverse aspecte referitoare la examenele de absolvire şi admiterea la instituţiile de învăţământ superior.

Mihai Ghimpu a oferit un lot de carte pentru biblioteca Liceului din Coloniţa, precum şi 10 calculatoare donate de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Consolidarea Organizaţiei de Tineret a PL în raionul Dubăsari Surprize liberale pentru copii de 1 iunie