Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Surprize liberale pentru copii de 1 iunie

|versiune pentru tipar||
PL / 31 mai 2012
Partidul Liberal

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, Partidul Liberal a pregătit o serie de activităţi.

Femeile Liberale organizează în Grădina Publică “Ştefan cel Mare şi Sfânt” un concurs de desene cu genericul “Chişinău — oraşul copilăriei mele”. Prin desene copiii vor reda cum ar vrea ei să arate oraşul în care locuiesc.

Clubul Liceenilor Liberali vor organiza pe data de 1 iunie, începând cu ora 14.00, evenimentul “Surprize liberale pentru copiii capitalei”. Copiii, veniţi pe terenul de joacă din scuarul Catedralei Mitropolitane, vor avea parte de dulciuri, baloane şi alte surprize în cadrul concursurilor organizate special pentru ei.

Preşedintele PL Mihai Ghimpu va fi alături de copiii din comunele Băcioi (ora 10.00, grădiniţa din localitate) şi Ghidighici (ora 16.00, stadionul din localitate) şi le va oferi cadouri cu ocazia Zilei Copiilor.

Totodată, deputaţii PL vor asista la luptele de trântă desfăşurate în toate sectoarele capitalei de către Primăria Chişinău, în comun cu Ministerul Tineretului şi Sportului.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor PL va oferi cărţi în dar copiilor din întreaga republică. Peste 3 000 de cărţi pentru copii vor ajunge în localităţile din Republica Moldova în aceste zile.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

A răsunat ultimul sunet la Liceul “Gheorghe Ghimpu” din Coloniţa Mihai Ghimpu — copil pentru o zi. Cadouri de la PL pentru copiii din localităţile Băcioi, Brăila şi Ghidighici