Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Cupa la minifotbal a Organizaţiei Teritoriale Hânceşti a PL

|versiune pentru tipar||
PL / 4 iulie 2012
Partidul Liberal

Duminică, 1 iulie 2012, în comuna Sărata Galbenă, raionul Hânceşti s-a desfăşurat finala Cupei la minifotbal a Organizaţiei Teritoriale Hânceşti a Partidului Liberal.

La competiţie au participat 6 echipe din cele 6 regiuni ale raionului, învingătoare în preselecţie. Cupa la minifotbal şi marele premiu i-au revenit echipei din or. Hânceşti, ocupanta locului I. Locul II a fost ocupat de echipa din satul Căţăleni, iar pe locul III s-a clasat echipa satului Mingir. Pe locul IV s-a situat echipa din satul Călmăţui, locul V — echipa din satul Boghiceni şi locul VI — echipa din satul Logăneşti.

Invitatul special la acest campionat a fost Preşedintele Tineretului Liberal Ion Cebanu. Ministrul tineretului şi sportului a înmânat învingătorilor şi participanţilor la competiţie premii băneşti, cupa campionatului şi diplome de participare.

Organizatorii campionatului la minifotbal din raionul Hânceşti sunt Organizaţia de Tineret Hânceşti a Partidului Liberal în parteneriat cu Organizaţia Teritorială Hânceşti a Partidului Liberal.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Iniţiativa deputaţilor liberali: Sancţiuni pentru negarea deportărilor şi a represiunilor politice comuniste Declaraţia Partidului Liberal cu privire la manifestările de huliganism parlamentar ale deputaţilor comunişti